Thursday, September 25, 2008

Perhatian Kepada CucuNenek

Ok CucuNenek, hari nie dh 28-09-2008. Raya dh nak dekat nie. Tinggal lagi 2 hari je. Korang jgn lupa bawa barang2 yang berkaitan dengan BMW SAUBER PETRONAS. Kasi kuar semua harta benda korang tue k. Tungguuuuu......

Mesej dari

http://mysarah.wordpress.com/2008/09/16/perhatian-semua-cucu-nenek/

Salam…perhatian kepada semua CUCU NENEK. Pada hari raya ke-2 akan diadakan sesi penggambaran cucu nenek with BAJU BMW SAUBER TEAM. Kepada sesiapa yg ada baju BMW SAUBER tu, jangan lupe bawak balik umah nenek. yang xde macam intan, syahidah tu, beli sticker tampal kat baju sudey….ekekeke… tapi CIK PIDAH x bawak KERETE BMW die this coming raya. BUT ITS OK…penghulu kita balik dari DUBAI ( SHIDING!!)…kebabow la kite semua main mercun..( abis la hancur umah aku!!!)….hahaha…c u all ..Ingat!!..RAYA KE -2 OK….kamera mahal akan di sponsor oleh MOMAT MONSTER…^_^

2 comments:

mysarah said...

kt akan gegarkan umah nenek raya ni....^_^

Nur Muhammad Nur Iskandar said...

get ready!!!!. tinggal lagi 4 hari saja lg.